Yhteystiedot

Anna-Kaisa Kivimäki
050-5435616
kuuraturren@gmail.com

Seinäjoki

Minä

bianca.jpg

Olen 1985 syntynyt nainen Etelä-Pohjanmaalta ja perheeseni kuuluu aviomiehen ja kahden pienen tytön lisäksi bichon frisé Nappi (Waterwall's Amen) sekä espanjanvesikoira Lara (Nartsukan Gabina). Olen aina ollut koiraihminen, vaikkei lapsuudenkodissani koiria ollutkaan ja pitkän harkinnan jälkeen vuonna 2006 päätimme mieheni kanssa hankkia ensimmäisen koiran. Törmäsin aivan sattuman kautta alkuvuodesta tuttavani kautta bichoneihin ja aloin ottaa selvää rodusta ja mahdollisuuksista löytää meille sopiva pentu. Kesällä meitä onnistikin kun erään nartun kohdalta tuli peruutus ja saimme tietää, että meille olisi tulossa suloinen valkoinen pumpulipallo heinäkuussa. Nappi osoittautuikin varsin luonteikkaaksi jo pennusta lähtien, mutta toisaalta sen oppimis- ja oivalluskyky olivat aivan omaa luokkaansa. Se oppi kaiken heti, niin hyvässä kuin pahassa ja onkin tästä syystä opettanut minulle koirista enemmän kuin yksikään toinen koiruus olisi voinut. Tämä sydäntenvalloittaja on myös jättänyt kaikkiin sen tunteviin lähtemättömän vaikutuksen.

Vuonna 2008 aloimme harkita toista koiraa meidän perheeseemme ja mielessä oli käynyt toisen rodun edustajan etsiminen. Näin eräässä lehdessä jutun espanjanvesikoirista ja pienen selvittelytyön jälkeen olin varma, että tässä se on. Loppuvuodesta löysimme myös hyvän kasvattajan, jolle oli syntymässä pentuja ja lopulta saimmekin tätä kautta Laran meille. Arjan tuki onkin ollut kasvattajana korvaamaton, Laran kanssa meillä on ollut ylä- ja alamäkemme, mutta toisaalta päivääkään en vaihtaisi pois. Se on erittäin perhekeskeinen koira, jolle omat ihmiset ovat kaikki kaikessa ja se rakastaa jokaista yhdessä vietettyä hetkeä.

anniinabianca.jpg

Tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu koiralauman laajentaminen kolmannella jäsenellä jossain vaiheessa, mutta tällä hetkellä keskitymme Laraan ja sen pentuihin 100%. Sen jälkeen Lara pääsee jälleen kiertämään näyttelykehiä ja aloitan taas toko- ja agilitytreenit molempien koirien kanssa pitkän tauon jälkeen.

Tietoa minusta kasvattajana

Kennelnimi Kuuraturren hyväksytty elokuussa 2012

Kennelnimianomus lähetetty kennelliittoon maaliskuussa 2012
Kasvattajan peruskurssi suoritettu 2011
Kennelliiton kasvattajasitoumus allekirjoitettu

Jäsenenä:
Suomen kennelliitto
Bichon Frisé ry
Vesikoirat ry